Uz Norvēģiju ir vērts vismaz vienu reizi mūžā doties ikvienam, tomēr pasakainās dabas cienītāji noteikti tajā vēlēsies atgriezties atkal un atkal. Domāju, ikviens no šī ceļojuma sagaida kalnainos skatus, taču…

Uz Norvēģiju ir vērts vismaz vienu reizi mūžā doties ikvienam, tomēr pasakainās dabas cienītāji noteikti tajā vēlēsies atgriezties atkal un atkal. Domāju, ikviens no šī ceļojuma sagaida kalnainos skatus, taču…
Tiem, kuriem garšo lazanja, bet klasiski pagatavotā ir par sātīgu, lazanja no cukīnī būs tieši laikā.
Kraukšķīgā medus vista līdzinās austrumnieku gatavotajai vistai, ar tādu atšķirību, ka šī recepte ir vienkāršota. Interesanta garšu buķete, kurā savienojas gaļa ar saldām notīm. Sātīgs ēdiens agrām vakariņām.
Veselīgi salāti, ar ko sevi modināt no rīta vai arī gūt enerģiju pusdienās. Ātri un vienkārši pagatavojami.
Viegls olu pagatavošanas veids ar satriecošu rezultātu. Noder ne tikai uz Lieldienām, bet arī brokastīs vai kā uzkodas ciemiņiem.
Emocijas, ko sniedz Toskānas daba, cilvēki un kultūras mantojums, ir vārdos neaprakstāmas un katram jāizjūt uz savas ādas. Lai ko Tu sagaidītu no ceļojuma uz Toskānu, tas Tevi pārsteigs daudz,…
Garneļu un ananāsu mērce, kurai pievienots vēl klāt ir tomāts un olīves, sajaucas debešķīgā garšā. Gatavo mērci kopā ar pastu un Tev sanāks lieliskas vakariņas.
Baklažānu sacepums ir viegli pagatavojams un sātīgs ēdiens. To var gatavot paralēli tad, kad mājās vēl ir citi darbi veicami. Sagriez dārzeņus šķēlītes, pievieno pārējās sastāvdaļas un, kamēr tas viss…
Lai gan kartupeļus ēdu reti un tie man gandrīz tikpat kā nemaz negaršo, šī recepte tos padara par supergaršīgiem. Ātri, viegli un garšīgi pagatavojama uzkoda.
Vista lieliski sader kopā arī ar augļiem, un šie salāti ir pierādījums tam. Šāda veida salāti ir pietiekama maltīte, lai būtu kā vienīgais ēdiens vakariņās, jo tie nav tik sātīgi,…