Sastāvdaļas
Baklažāns
Kartupeļi
Tomāti
Kūpinātas gaļas šķēles
Siers
Sviests
Sāls & pipari
Pagatavošana
Dārzeņus sagriež šķēlītes un ar sviestu iesmērē cepamo trauku.
Cepamtraukā pamīšus kārto baklažānu, kartupeļus un tomātus. Pārber ar sāli un pipariem.
Pa virsu liek gaļas šķēlītes. Gaļu var izvēlēties tādu, kāda tīk.
Pēdējais, kas jāizdara, jāpārkaisa ar sieru.
Liek virsū foliju un pielūko, lai tas neskaras klāt sieram, citādi tas pielips klāt folijam. Liek cepeškrāsnī uz 20 – 30 minūtēm 180 grādos.
Pēc tam ņem foliju nost un cep tik ilgi, līdz siers sabrūninās. Aptuveni vēl kādas 10 – 20 minūtes.
Pasniedz ar krējumu. Ja ir mājās vēl kādi zaļumi, tos arī var droši likt klāt.
Foto: Mia.lv