Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Pasta ar garneļu un ananāsu mērci

Dalies ar šo bloga rakstu!

P1

Sastāvdaļas

Pasta
Garneles
Ananāsi
Tomāti
Olīves
Eļļa cepšanai
Sīpols & ķiploks
Sāls & pipari

P2

Pagatavošana

Brāļus sīpolu un ķiploku nedaudz pacep eļļā.

P3

Sīpoliem un ķiplokiem pievieno kubiņos sagrieztus tomātus. Cepj līdz tomāti izšķīst.

P4

Pievieno šķelītēs sagrieztas olīves.

P5

Olīvēm seko ananāsu gabaliņi.

P6

Kā pēdējo pievieno garneles.

P7

Garneļu un ananāsu mērci pasniedz ar vārītu pastu. Manuprāt, piemērotākais pastas veids šai mērcei ir penne. Es izvēlējos klāt nelikt tomātu mērci, bet to var droši vairākas ēdamkarotes pievienot. Vēl es klāt leju nedaudz čilli eļļu stiprumam, bet to var nedarīt.

Foto: Mia

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.