Uzraksts ar šādu tekstu mūs sagaida jau lidostā. Veicām pavisam garu pārlidojumu ar trim lidmašīnām - Vācija - Hjūstona - Lasvegasa, kopumā 35 stundas. Ielidojām naktī un pirmais iespaids bija…

Uzraksts ar šādu tekstu mūs sagaida jau lidostā. Veicām pavisam garu pārlidojumu ar trim lidmašīnām - Vācija - Hjūstona - Lasvegasa, kopumā 35 stundas. Ielidojām naktī un pirmais iespaids bija…
Tev noteikti ir pazīstama tā sajūta, kad sēdi lekcijā, mītingā vai līdzīgā vietā, vēders rūc, bet nav iespēja tikt pie ēdiena. Nepatīkami. Kad beidzot tiec pie ēšanas, tad liekas, ka…
Tie, kuri skaita kalorijas, zina, cik tas ir sarežģīts process. Šoreiz aplūkosim vienkāršā veidā, kā izskatās 100 kalorijas augļu un dārzeņu.
Kraukšķīga un trausla uzkodiņa kā iesildīšanās nopietnākai maltītei. Iesilda gan garšas, gan smaržas kārpiņas. Ja vēl piemeklē klāt kādu vasaras vīnu, mmm... pasaka!
Dzert veikalā pirkto sulu vasarā ir grēks. Mājas apstākļos var pagatavot dzērienus, kas ir daudz garšīgāki, veselīgāki un labāk veldzēs vasaras karstajā laikā. Ananāss ar citronu ir superlaba kombinācija, jo…
Uzkoda, ko var pagatavot pāris mirkļos. Saldā un sāļā savienojums, ar ko ierosināt garšas kārpiņas nākamajam ēdienam.
Populārāko itāļu garšu kombināciju - mocarella, tomāts, pesto un svaigs baziliks, var izmantot neskaitāmos ēdienu veidos. Mazās piciņas ietver šīs itāļu garšas koncentrētā veidā, tādēļ garšo pasakaini.
Puķu izmantošana kulinārijā var šķist neparasta, bet tas noteikti ir jaunu garšu piedzīvojums tiem, kas nekad nav pagaršojuši. Saldas, skābas un pat pikantas - tik dažāda ir puķu garšu buķete.
Sastāvdaļas paciņām var izvēlēties kādas vien tīk. Galvenais ir izvēlēties tādas sastāvdaļas, kuru pagatavošanās ilgums ir līdzīgs, kā arī attiecīgos lielumos sagriezt gabaliņos. Es šoreiz vēl pievienoju strausa gaļas šķēlītes.
Jēra gaļa ir jāpērk tur, kur ir droši zināms tā audzētājs un ir pārliecība, ka tā ir laba, citādāk būs vilšanās, ka jērs ir negaršīgs. Jērs ir garšīgs un pat…