Āda vairs nav somu materiāls numur viens –tendences liecina, kā šajā rudens un ziemas sezonā aktuālas kļuvušas no auduma darinātas somas.

Āda vairs nav somu materiāls numur viens –tendences liecina, kā šajā rudens un ziemas sezonā aktuālas kļuvušas no auduma darinātas somas.
Vai nav kaitinoši, kad tev nepieciešams tikai viens zariņš zaļumu, bet tev jāiegādājas vesels iepakojums, kas pēc tam sabojājas? Risinājums – audzējam pašas
Ķirbji, cukini, burkāni, kāļi, selerijas, bietes , ogas. Tā ir mūsu bagātība, ar ko iespējams eksperimentēt un pagatavot brīnišķīgas maltītes
Mūsu šī brīža muzikas dīva Kristīne Prauliņa intervijā atklāj savas mīļākās un iedvesmojošākās lietas. Smelies iedvesmu arī TU!
Ko dara eļļas, emulsijas, emulgatori un citi zvēri, kas jau gadu desmitiem slēpjas smaržīgajās krēmu burciņās? Un kā atšķirt labos no kaitīgajiem krēmiem?
Garšīga un vienkārša recepte, kuru var pasniegt dažādos veidos. Eksotiski un veselīgi! Pārsteidz savus mīļos ar oriģinālām uzkodām!
Vakar paviesojāmies burvīgajā „Urbānajā dārzā,” kas Rīgā darbosies vien divas nedēļas. Nenokavē un dodies nobaudīt veselīgos kokteiļus un citus gardumus!
Kosmetologs, pīlings, procedūras tādas un šitādas – no lielā piedāvajuma salonos var apjukt ne pa jokam. Cik daudz no tā mums patiesībā nepieciešams?
Ekvadoras zaļo tortillu recepte ar īpašo banānu mīklu. Jūs neticēsiet, cik labi kopā sader banāns ar sieru! Atklājums garšas kārpiņām!
Garda uzkoda ikdienai un svētkiem – avokado ar tomātu, mocarellas siera un gardas mērcītes pildījumu. Našķojamies veselīgi!