Dzērveņu sastāvā ir organiskās skābes, pektīnvielas, kālijs, dzelzs, kalcijs, magnijs un vitamīni A, C, B1, B2, un PP. Tautas medicīnā ogas tiek lietotas, lai ārstētu drudzi, klepu, urīnceļu infekcijas un…
Rudens procedūra sejai – mandeļskābes pīlings
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks sākt pievērst īpašu uzmanību mūsu ādas stāvoklim un tās vajadzībām. Sejas āda rudenī prasa īpašu kopšanu, lai šī atklātā ķermeņa daļa…

Foto pamācība: losjons no gurķiem
Rudens ir ražas vākšanas laiks, tāpēc piemērots brīdis, lai sagatavotu ziemas krājumus ne tikai pagrabam, bet arī kosmētikas stūrītim. Uzzini, kā mājās pagatavot gurķju kubiņu losjonu, kas ik rītu atspirdzinās…
10 ideālas produktu kombinācijas
Gandrīz visi produkti satur organismam nepieciešamās vielas, taču tos kombinējot, var iegūt vēl efektīvāku rezultātu. Uzzini 10 produktu kombinācijas, kas dos Tavam organismam maksimālu labumu.

Garšīgais melleņu tiramisū
Ātra un vienkārša tiramisū recepte ar mellenēm un šokolādi. Var izmantot arī citas ogas vai augļus.
Špikeris vīnu un ēdienu saskaņošanā
Ja nepārzini vīnu pasauli, iegaumē dažas vienkāršas kombinācijas, kas Tev noderēs, izvēloties vīnu restorānā vai arī vīnu pieskaņojot sevis gatavotajam ēdienam.

Laša šašliks
Ātra un garšīga recepte no laša. Ja sasprauž uz metāla iesmiem, tad to var cept arī uz grilla.

Kvinojas salāti
Kvinoja ir apbrīnojams augs, ko noteikti ir vērts iekļaut savās ēdienreizēs. Kvinoju var pagatavot neskaitāmās receptēs, šoreiz - salāti.
Uzjauc savu veselīgo zaļo kokteili
Zaļie kokteiļi jeb smūtiji ir veselīgi, dod enerģiju, kā arī sniedz organismam svarīgas barības vielas. No dotajām sastāvdaļām izvēlies tās, kas Tev garšo vislabāk un sajauc pati savu unikālo zaļo…

Vistas fileja ar cepurīti
Timiāns labi garšo kopā ar gaļu. Pievienojot tomātu ar mozarellu, vistas fileja iegūst vieglumu.