Sastāvdaļas
Zaļās pupiņas
Zivs fileja
Sviests
Siers
Ķiploki
Sāls & pipari
Pagatavošana
Zivs fileju sadala gabaliņos un liek uz cepamā papīra. Pa virsu uzkaisa sāli un piparus, uzliek sviestu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 25 minūtes vai kamēr zivs apbrūnē.
Uz pannas apcep ķiplokus. Tiem, kuriem ķiploki ne pārāk, bez tiem var arī iztikt.
Kad ķiploki gatavi, ber klāt zaļās pupiņas un mazliet arī sviestu. Visu apcep.
Uz šķīvja kārto zaļās pupiņas.
Pa virsu uzrīvē sieru.
Pupiņām un sieram pa virsu liek zivs fileju. Svaigumam klāt var pievienot arī salātlapiņas un ķirštomātiņus.
Butu jau veseligi, ja nebutu kilograms sviesta, siera + vel viss cepts :D