Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Riekstu cepumi

Dalies ar šo bloga rakstu!

Riekstu cepumi

Sastāvdaļas

Riekstu un žāvētu augļu maisījums
Auzu pārslas
Medus
Sviests

Riekstu cepumi

Pagatavošana

Medu un sviestu izkausē katliņā. Medus vietā var izmantot arī cukuru, tad veidosies karamele un cepums stingrāk turēsies kopā. Medus tādu efektu nedos, jo nesastingst.

Riekstu cepumi

Medus un sviesta masu samaisa ar riekstu maisījumu un auzu pārslām. Var izvēlēties dažādas kombinācijas no riekstiem un žāvētajiem augļiem un/vai ogām.

Riekstu cepumi

Masu izklāj uz cepampapīra pannā un liek cepeškrāsnī. Cepj 180 grādos kādas 15 minūtes. Izņem un, kamēr vēl mīksts (cukura gadījumā), sadala četrstūrīšos. Kad cepumi atdzisīs, sastings.

One comment on “Riekstu cepumi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.