Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Portobello ar grūbām

Dalies ar šo bloga rakstu!

Porto 1

Sastāvdaļas

Grūbas
Portobello sēnes
Saldais krējums
Skābais krējums
Biezpiens
Zaļumi
Eļļa cepšanai
Sāls & pipari

Porto 2

Pagatavošana

Portobello vietā tikpat labi garšos arī austersēnes. Biezpiena vietā var pagatavot arī salātiņu, nebūs tik sātīgi. Grūbas novāra ar sāli un citām garšvielām. Mērcītei 3 portobello sēnes būs nepieciešamas. Tās jāsagriež vidēja lieluma gabaliņos un apcep.

Porto 4

Man patīk pievienot rozmarīnu. Kad sēnes apceptas, uzlej saldo krējumu aptuveni kādu 100 – 150 ml.

Porto 3

Biezpienu sajauc kopā ar krējumu, sāli un zaļumiem, manā gadījumā – maurlokiem.

Porto 5

Mērci kārto uz grūbām, apkārt liek biezpiena piciņas.

 Foto: Mia

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.