Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci

Dalies ar šo bloga rakstu!

Pilngraudu tomatu pasta ar olivem

Pagatavošana laiks: 20 minūtes
Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Pilngraudu makaroni  – 350 g
Saldēts tomātu biezenis I love eco – 4 ēdamk.
Olīvas I love eco – 2 saujas
Svaiga rukola un baziliks – 1 sauja
Kazas siers – 120 g

Pagatavošana:

Novāri makaronus (vāri 1 minūti mazāk nekā norādīts lietošanas instrukcijā).
Sakarsē pannu, pievieno tomātu biezeni un makaronus.
Sautē līdz tomātu biezenis pielīp pie makaroniem.
Pievieno svaigu rukolu, baziliku un olīvas.
Pasniedz pa virsu kārtojot kazas siera gabaliņus.

Ieteikums!

Lai padarītu ēdienu daudzveidīgāku, izmanto arī citu sieru, jūras veltes vai vītinātu gaļu, kas vairāk atbilst tavām garšas kārpiņām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.