Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Menca ar ziedkāposta biezeni

Dalies ar šo bloga rakstu!

Sastāvdaļas

Ziedkāposts
Krējums
Mencas fileja
Sviests
Garšvielas
Sāls & pipari

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Pagatavošana

Ziedkāpostu atbrīvo no lapām un sagriež palielos gabalos.

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Ziedkāpostu liek ūdenī un vāra kopā ar garšvielām.

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Mencas fileju apviļā garšvielās.

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Fileju liek cepties uz uzkarsētas pannas, kurā ir izkausēts sviests. Cep no abām pusēm, kamēr zivs viegli apbrūninās.

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Izvārīto ziedkāpostu sablenderē. Masai pieliek krējuma pikucīti.

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Mencu liek uz šķīvja, tai blakus kārto ziedkāposta biezeni. Rotā ar lociņiem.

 

Menca ar ziedkāpostu biezeni

Viens komentārs “Menca ar ziedkāposta biezeni

  1. Pingback: Vēl labāk par diētu - Mia.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.