Sastāvdaļas
Vistas fileja
Salātlapiņas
Avokādo
Mellenes
Diedzētas pupiņas
Čili – mango mērce
Pagatavošana
Vispirms apcep vistas fileju – samērā mazus gabaliņus. Cepšanas laikā var pievienot garšvielas, kas domātas vistas gaļai, bet var iztikt arī ar tikai sāli un pipariem.
Uz šķīvja kārto salātlapiņas, pēc tam avokādo šķēlītes.
Virsū liek vistas fileju.
Diedzētās pupiņas liek virsū vistas filejai.
Kā pēdējās liek mellenes. Ja izmanto saldētas mellenes, tad kādas 10 minūtes pirms likšanas uz salātiem, tās pakausē.
Noslēgumā mazliet pārlej ar čili – mango mērci. Mazliet tādēļ, ka šī ir mērce ir samērā stipra.
One comment on “Melleņu salāti”