Sastāvdaļas
500g kartupeļi
1 liels sīpols
2-3 ķiploka daiviņas
350 g šķinķis
8 olas
2-3 ēd.k. olīveļļas
1-2 jalapeno pipari
pētersīļi vai citi zaļumi
sāls, pipari
Pagatavošana
1. Uzkarsē pannu, ielej olīveļļu un liek kartupeļus šķēlēs cepties. Maisot 5-7 min apcep.
2. Pievieno sagriezu sīpolu, sasmalcinātu ķiploku, jalapeno piparus un turpina cept 10 min laiku pa laikam apmaisot.
3. Pievieno šķinķi un cep vēl 5 min. Jāskatās vai šķinķis nav pārāk sāļš, tad nevajadzētu pievienot papildus sāli.
4. Noņem no plīts un ļauj 5 min atdzist. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 gradiem.
5. Sakuļ olas ar pipariem.
6. Pievieno olas kartupeļiem.
7. Liek visu cepeškrāsnī uz 18-20 min, ja panna ir liela – 30-35 min
4. Pirms pasniegšanas apkaisa ar petersīļiem vai koriandru.
Labu apetīti!
Bilžu avots: laylita.com