Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Fritēti kāļi un bietes

Dalies ar šo bloga rakstu!

Sastāvdaļas

Kāļi
Bietes
Balzamiko
Rozmarīns
Sāls & pipari
Eļļa cepšanai

Fritēti kāļi un bietes

Pagatavošana

Kāļus un bietes sagriež stabiņos. Atsevišķā bļodā kāļus sajauc ar sāli, pipariem un rozmarīnu. Pielej klāt eļļu un visu labi samaisa.

Fritēti kāļi un bietes

Bietes sajauc ar sāli, pipariem un balzamiko. Arī kārtīgi visu sajauc kopā ar eļļu.

Fritēti kāļi un bietes

Kad tas darīts, kārto uz pannas un liek cepeškrāsnī. Cep aptuveni 30 minūtes 180 grādos. Ik pa laikam jāpagaršo, lai pārbaudītu, kad paliek mīksti. Ja patīk brūnāk apcepti un kraukšķīgāki, pacep vēl kādu laiciņu.

Fritēti kāļi un bietes

Fritēti kāļi un bietes lieliski spēj aizstāt kartupeļus. Izmanto kā piedevu gaļas ēdieniem.

Fritēti kāļi un bietes

3 comments

  1. Pingback: Vēl labāk par diētu - Mia.lv
  2. AiAiAi
    at 15:27

    Taisnība Rūdolfam. Fritēti ir eļļā cepti nevis aplieti ar eļļu un iesviesti krāsnī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.