Sastāvdaļas
Dažādi dārzeņi
Sāls & pipari
Eļļa cepšanai
Pagatavošana
Es šoreiz izvēlējos cukīni, kartupeļus, burkānus un sātīgumam pievienoju strausa gaļas šķēlītes. Bet izvēlēties var jebkurus dārzeņus, kā arī likt vai nelikt gaļu – katrreiz var darīt citādāk. Klāt pieber garšvielas un aplej mazliet ar eļļu. Saloka paciņas un liek cepties krāsnī. Šādi var arī cept uz grilla vai pat ierakt ugunskurā. Jābūt tikai drošam, ka paciņa ir labi iepakota.
Gatavību var ik pa laikam pārbaudīt, atverot paciņu un pagaršojot. Cepjot kādos 200 grādos, ar 20 minūtēm vajadzētu pietikt. Pasniedz kopā ar krējumu vai kādu mērcīti.