Dzerot svaigi spiestas sulas, iespējams ne tikai ievērojami uzlabot pašsajūtu un miegu, bet arī nodrošināt organisma balansu lielu emocionālo pārslodžu gadījumos.
Sulas pagatavošanā ir svarīgi ievērot augļu un dārzeņu saderību – izvēloties nepareizo kombināciju, tie zaudēs savas labās īpašības. Piemēram, pētersīļi, selerijas sakne, brokoļi un spināti lieliski sader savā starpā, savukārt citrusaugļi, ananāss, granātābols un dzērvenes būs lieliska kombinācija kokteilim, kas palīdzēs atgūt mundrumu. Lai kokteili pārvērstu par sātīgu launagu, tam var pievienot tādus skābpiena produktus kā kefīrs vai rūgušpiens. Taču gadījumā, ja gribas ko kraukšķīgu, sulu var bagātināt, pievienojot tai diedzētus graudus un zaļumus.
Ikviena cilvēka ēdienkartei ir jābūt pēc iespējas daudzveidīgākai, tādēļ svaigi spiestas sulas ir lielisks veids, kā padarīt savu ikdienu krāsainu un veselīgu. Turklāt sulu kokteiļi ļauj katru dienu izmēģināt ko jaunu, tikai jāizvēlas savām garšas kārpiņām atbilstoši produkti. Piemēram, ja neizdodas aizmigt, ieteicams izdzert siltu ķirbja un ingvera sulu, bet tiem, kuriem ikdienā ir liela emocionālā slodze, iesakām izmēģināt kokteili no bietēm, burkāniem, ābola un laima.