
Sastāvdaļas
Vistas fileja
Sojas mērce
Medus
Tomātu mērce
Kartupeļu ciete
Sīpols
Rīsi
Sāls
Sēkliņas
Eļļa cepšanai

Pagatavošana
Divas vistas filejas sagriež vidēji lielos gabaliņos. Apviļā sojā un tad kartupeļu cietē.

Pannā ielej gana daudz eļļas, lai gabaliņi gandrīz nosegtos. Cep no abām pusēm, kamēr paliek brūna garoziņa.

Liek bļodā ar papīra dvieli nosusināties.

Kamēr gaļa susinās, apcep sīpolu. Pievieno lielu ēdamkaroti ar medu un cep kopā ar sīpoliem.

Kamēr sīpoli karamelizējas medū, nosusinātajiem vistas gabaliņiem pieber sēkliņas. Es izvēlējos dažādu sēklu maisījumu.

Pannā karamelizētajiem sīpoliem pievieno tomātu mērci un uzkarsē to.

Visbeidzot pievieno vistas gabaliņus.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pārkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem, kas ir mājās pieejami.
Foto: Mia