Sarkanajiem slāņiem vari izmantot zemenes, avenes, ķiršus un arbūzu.
Baltajam slānim izmanto pienu, saldo krējumu ar vaniļu vai kanēli, jogurtu ar medu, kokosriekstu pienu, laimu, citronu vai meloni.
Zilajiem slāņiem derēs mellenes, zilenes vai želatīns ar zilo krāsvielu.
Vēl gardāk, ja visas iespējas samiksē kopā. Sajauc ar blenderi un pa kārtām liec saldēties, bet nākamo kārtu liec tikai tad, kad pirmā jau gandrīz sasalusi.
Zemeņu, aveņu slānis
700g zemenes
300g avenes
1/4 glāze citronu sula
1/4 -1/2 glāze cukura vai medus, pielāgot pēc garšas
1 glāze ūdens
Baltais krēmveida vaniļas slānis
3 glāzes piena
1 glāze krējums
1/2 cukura, pielāgot pēc garšas
1 vaniļu
Melleņu slānis
1kg mellenes
1/2 glāze cukura vai medus, pielāgot pēc garšas
1/4 glāze citronu sula
200g uz pusēm sagrieztas mellenes.
Bilžu avots: www.laylita.com