Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Porcija: 2 cilvēkiem
Nepieciešams
Saldētas vai svaigas ogas (pēc izvēles) – 400 g
Rimi svaigais siers – 100 g
Milti – 120 g
Sviests – 70 g
Brūnais cukurs – 80 g
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem;
Cepamajos trauciņos liec ogas, pa virsu kārto krēmsieru;
Sajauc sviestu ar cukuru un miltiem tā, lai veidojas drumstalas;
Drumstalas kaisi pāri ogām un sieram, cep cepeškrāsnī 15 minūtes – līdz drumstalas kļuvušas zeltaini brūnas;
Pasniedz siltu.
Ieteikums!
Pagatavo drumstalas no pilngraudu auzu vai kviešu miltiem, kas tās padarīs daudz kraukšķīgākas un piešķirs īpašas un bagātīgas garšas nianses.