Sastāvdaļas:
400g marinētas biešu skaidiņas
1l kefīrs
5-10 redīsi
Svaigs gurķis
Marinēti ķiršu tomātiņi
1-2 ēdamkarotes etiķa
Sāls pēc garšas
Cieti vārīta ola
Pagatavošana:
Liekam bļodiņā bietes, uz rupjās rīves pierīvējam gurķi un redīsus. Visu pārlejam ar kefīru un samaisām. Pievienojam marinētos tomātiņus, cik nu sirds kāro, un ja ir vēlme, varam pieliet arī nedaudz pašas marinādes. Tad pievienojam mazliet sāls un etiķi pēc garšas, lai zupiņa būtu mazliet pikantāka. Pasniedz ar smalki sakapātu olu. Protams, jaunu riteni neesam izdomājušas, taču marinētie ķiršu tomātiņi zupu padara daudz krāšņāku, atsvaidzinošāku un pikantāku. Labu apetīti, dāmas!