Nepieciešams
Kartupeļi
Sēnes
Ķirštomāti
Piens
Rozmarīns
Garšvielas
Pagatavošana
Kartupeļus plānās šķēlītes savieto uz rozmarīna zariņiem cepamajā traukā.
Pa virsu uzber garšvielas.
Pārlej ar pienu. Var izmantot arī saldo krējumu. Vēl garšīgi ir ja, ja pārkaisa ar sieru.
Sēnes apcep eļļā, pievieno ķirštomātu pusītes un vēl pacep, kamēr tomēr ir viegli izjukuši. Pievieno garšvielas. Sēnes var izvēlēties dažādas: brūnos šampinjonus, austersēnes, portobello, šimeji sēnes u.tml.
Pasniedzot klāt var likt krējumu vai grieķu jogurtu. Sēnes var arī cept jau sākotnēji kopā ar kartupeļiem un tomātiņus piegriezt klāt svaigus.