Bruņinieku iela 75d, Rīga
Pirmdiena - Svētdiena: 10:00 - 20:00

Tilapijas glezna

Dalies ar šo bloga rakstu!

Tilapijas glezna

Sastāvdaļas:

Tilapijas fileja
Ķirštomātiņi
Citrons
Olīves
Kaperi
Sāls & pipari

Tilapijas glezna

Pagatavošana

Pagatavošana ir vienkāršāka par vienkāršu – cepampannā uz cepampapīra kārto tilapijas fileju, kurai pa virsu uzkaista sāli un piparus. Pārējās sastāvdaļas skaisti izkārto kā gleznā.

Tilapijas glezna

Iesaku tieši kaperus likt uz zivs, lai to garša labāk iesūcas. Pārējo var kārtot apkārt un arī šīm sastāvdaļām savā starpā ļoti labi sajauksies garšas.

Tilapijas glezna

Cepeškrāsnī liek uz kādām 30 minūtēm 180 grādu temperatūrā. Par gatavību liecinās ķirštomātiņi, kuri būs sākuši brūnēt.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *