Nepieciešams
1 ķieģelītis rupjmaizes
5 olas
400g žāvēts vai kūpināts šķinķis
2 mazi burkāni
100g siers
1 ķiploka galviņa (pēc garšas)
majonēze
zaļumi
Pagatavošana
1. Rupjmaizes ķieģelītim apgriež garozu un pašu ķieģelīti sagriež 4 loksnēs
2. Sablendē šķiņķi ar ķiplokiem. Atstāj dažas šķinķa šķēlītes dekorēšanai
3. Sablendē sieru ar burkāniem, 3 varītām olām, zaļumiem
4. Sajauc ar majonēzi siera un šķinķa masu vienā bļodā
5. Uz katras kārtas smērē pagatavoto masu. Starp kārtām, uz masas liek šķinķa šķēlītes un olas šķēlītes
6. Torti apsmērē arī no ārpuses ar siera- šķinķa masu, un sadrupinātu olu. Dekorē
7. No atlikušās garozas var pagatavot grauzdiņus. Sagriež garozu kubiciņos, apcepj uz pannas, pievieno sāli un sasmalcinātus ķiplokus.
Lai labi garšo!