Dienas stāsts / 7. septembris, 2013

Vegus kulinārijas kursi – gards kumoss zināšanu!

Vegus skola

8. septembrī – pamatkurss, 14. septembrī – ātri gatavojamo ēdienu seminārs, 22. septembrī – meistarklase kopā ar šefpavāru Heinrihu Erhardu. Uz kuru no šiem kursiem Tev būtu vērts atnākt?

Ja Tu vairākas reizes dienā ēd, vai – ja Tu neēd (piemēram, sautētus dārzeņus), ja Tev ir laiks gatavot, ja Tev nav laika gatavot, ja Tu dievini garšvielas vai arī tās nepazīsti, ja esi veģetāriete vai ja neesi (un nemaz neplāno jelkad būt), ja Tev patīk izklaidēties un gribas panašķoties – Tev jānāk uz Vegus kursiem!

„Labākais šajos kursos ir tas, ka te nemāca – būt vai nebūt veģetārietim. Te apgūtais sešu garšu princips un šķīvja shēma tagad ļauj brīvāk receptēs ko mainīt, zināt, kādus produktus kombinēt, kā piemeklēt garšvielas. Lielākais ieguvums ir visādi knifiņi, piemēram, kā izvārīt irdenus rīsus, kā trīs minūtēs uztaisīt siltas vakariņas.”

„Vegus kursi ir mana sirdslieta”- saka Dita Lase, veģetāra uztura skolas Vegus vadītāja. „Kad es redzu, ka kursu dalībniekiem apgūtais bijis atklājums, piedzīvojums, un izrādījies savās ikdienas maltītēs iedzīvināms, gandarījums ir milzīgs.”

Vegus kulinārijas kursi notiek kā praktiska nodarbība nelielās grupās. 5 nodarbību pamatkursu izvēlies, ja gribas apgūt garšvielu lietošanu un sātīgu veģetāru ēdienu gatavošanu. Vienas dienas semināri ļaus iegūt vai papildināt zināšanas par kādu noteiktu tēmu – par pākšaugiem, veģetārām zupām, desertiem, ātru gatavošanu u.tml.

Izpēti sīkāk un piesakies Vegus kursiem te: http://www.vegus.lv/kursi

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *