IMG_5142
Receptes / 12. septembris, 2015

Spinātu krēmzupa ar sēnēm

Spināti jau kopš agrīniem laikiem tiek uzskatīti par lielisku un diētisku produktu. Tie satur daudz olbaltumvielas, ogļhidrātus, C un B vitamīnus.

2 porcijas

Nepieciešams:

Spināti 150g

Sīpoli 1gb

Ķiploki 3 daiviņas

Kartupeļi 100g

Piens 100ml

Saldais krējums 50ml (var aizstāt ar pienu)

Siers Parmesan 20g

Šampinjoni 50g

Ūdens 200ml

Zaļumi dekoram

Sāls, pipari, sojas mērce, muskatrieksts – pēc garšas

Pagatavošana:

Katliņā apcep sīpolus, ķiplokus, kad sīpoli zeltaini, pievieno kartupeļus un šampinjonus, ūdeni. Dārzeņus vāra līdz gatavi. Pievieno pienu un saldo krējumu, uzvāra. Katlinā liek 2/3 spinātus, uzvāra. Visu masu sablendē, pakāpeniski pievienojot atlikušos spinātus.

Siera čipši :

Sarīvē Parmesan sieru. Uz pannas liek cepampapīru un uzber sieru, veidojot formu. Cepj cepeškrāsnī 180 grādos uz 7-8min, atdzesē un lieto zupas dekoram. Lai labi garšo!

IMG_5117

 

IMG_5141

 

 

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *