Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Porciju skaits: 2 cilvēkiem

Nepieciešams:

Garais gurķis – 1 gab.
Selection by Rimi jūras velšu kokteilis – 100 g
Grieķu jogurts – 3 ēdamk.
Salātu lapas – 1/2 sauja
Svaigās kreses – 1/2 sauja
Selection by Rimi bazilika pesto – 1,5 ēdamk.
Cietais siers – pāris šķēles
Laims – 1 gab.
Rīve vai kartupeļu mizotājs

Pagatavošana:

1. Gareniski sarīvē to gurķa daļu, kura ir bez sēkliņām ( ja mājās nav attiecīgas rīves, gurķu spageti sagriez ar nazi);
2. Pievieno bazilika pesto un apmaisi un kārto uz šķīvja;
3. Pievieno jūras veltes, kreses, salātu lapas;
4. Visu pārkaisi ar cietā siera šķēlītēm;
5. Pirms pasniegšanas apslaki ar svaigi spiestu laima sulu.

Aikāgaršo ieteikums!

Pagatavo gurķu makaronus kā piedevu arī citiem ēdieniem. Tie lieliski garšos ar ceptu sieru, gaļu un grilētu zivi!