Sastāvdaļas
Riekstu un žāvētu augļu maisījums
Auzu pārslas
Medus
Sviests
Pagatavošana
Medu un sviestu izkausē katliņā. Medus vietā var izmantot arī cukuru, tad veidosies karamele un cepums stingrāk turēsies kopā. Medus tādu efektu nedos, jo nesastingst.
Medus un sviesta masu samaisa ar riekstu maisījumu un auzu pārslām. Var izvēlēties dažādas kombinācijas no riekstiem un žāvētajiem augļiem un/vai ogām.
Masu izklāj uz cepampapīra pannā un liek cepeškrāsnī. Cepj 180 grādos kādas 15 minūtes. Pēc tam izņem ārā un, kamēr vēl mīksts (cukura gadījumā), sadaļa četrstūrīšos. Kad cepumi atdzisīs, sastings.
Kādas ir proporcijas?