P5
Receptes / 25. marts, 2013

Pasta ar garneļu un ananāsu mērci

Garneļu un ananāsu mērce, kurai pievienots vēl klāt ir tomāts un olīves, sajaucas debešķīgā garšā. Gatavo mērci kopā ar pastu un Tev sanāks lieliskas vakariņas.

P1

Sastāvdaļas

Pasta
Garneles
Ananāsi
Tomāti
Olīves
Eļļa cepšanai
Sīpols & ķiploks
Sāls & pipari

P2

Pagatavošana

Brāļus sīpolu un ķiploku nedaudz pacep eļļā.

P3

Sīpoliem un ķiplokiem pievieno kubiņos sagrieztus tomātus. Cepj līdz tomāti izšķīst.

P4

Pievieno šķelītēs sagrieztas olīves.

P5

Olīvēm seko ananāsu gabaliņi.

P6

Kā pēdējo pievieno garneles.

P7

Garneļu un ananāsu mērci pasniedz ar vārītu pastu. Manuprāt, piemērotākais pastas veids šai mērcei ir penne. Es izvēlējos klāt nelikt tomātu mērci, bet to var droši vairākas ēdamkarotes pievienot. Vēl es klāt leju nedaudz čilli eļļu stiprumam, bet to var nedarīt.

Foto: Mia

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *