Mazās piciņas
Receptes / 31. maijs, 2013

Mazās piciņas

Populārāko itāļu garšu kombināciju - mocarella, tomāts, pesto un svaigs baziliks, var izmantot neskaitāmos ēdienu veidos. Mazās piciņas ietver šīs itāļu garšas koncentrētā veidā, tādēļ garšo pasakaini.

Mazās piciņas

Sastāvdaļas

Kārtainās rauga mīklas plāksnes
Mocarella
Tomāti
Baziliks
Pesto
Sāls & pipari

Mazās piciņas

Pagatavošana

Mīklas plāksnes griež uz pusēm. Tomātus un mocarellu sagriež atsevišķos traukos mazos gabaliņos. Tomātu sajauc ar sāli un pipariem. Tiem, kam pesto ne pārāk, tad uz mīklas kvadrātiem kārto mocarellas un tomātu gabaliņus.

Mazās piciņas

Mīklas maliņas atstāj brīvas, lai tās varētu locīt uz augšu.

Mazās piciņas

Savukārt tiem, kam pesto patīk, tad uz mīklas vispirms uzsmērē to.

Mazās piciņas

Un tad liek mocarellu un tomātus.

Mazās piciņas

Krāsnī liek cepties uz kādām 25 minūtēm 180 grādos. Piciņas ir gatavas, ja mīkla ir apbrūnējusi. Kad izņem no krāsns, uzkaisa svaigi sagrieztu baziliku un pasniedz siltu. Pasakaina smarža!

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *