Vista 1

Sastāvdaļas

Vistas fileja
Sojas mērce
Medus
Tomātu mērce
Kartupeļu ciete
Sīpols
Rīsi
Sāls
Sēkliņas
Eļļa cepšanai

Vista 2

Pagatavošana

Divas vistas filejas sagriež vidēji lielos gabaliņos. Apviļā sojā un tad kartupeļu cietē.

Vista 3

Pannā ielej gana daudz eļļas, lai gabaliņi gandrīz nosegtos. Cep no abām pusēm, kamēr paliek brūna garoziņa.

Vista 4

Liek bļodā ar papīra dvieli nosusināties.

Vista 7

Kamēr gaļa susinās, apcep sīpolu. Pievieno lielu ēdamkaroti ar medu un cep kopā ar sīpoliem.

Vista 6

Kamēr sīpoli karamelizējas medū, nosusinātajiem vistas gabaliņiem pieber sēkliņas. Es izvēlējos dažādu sēklu maisījumu.

Vista 8

Pannā karamelizētajiem sīpoliem pievieno tomātu mērci un uzkarsē to.

Vista 9

Visbeidzot pievieno vistas gabaliņus.

Vista 10

Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pārkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem, kas ir mājās pieejami.

Foto: Mia