Receptes / 26. jūlijs, 2014

Ķiršu ledus deserts

Baudot vasaras dienas, rodas jautājumi par to, ko vasaras svelmē vislabāk ēst. Gribas paēst ne vien garšīgi, bet, lai ēdiens nesagādā smaguma sajūtu vēderam

ķiršu ledus deserts (24)

Pagatavošana laiks: 10 min
Porcija: 4 – 6 cilvēkiem

Nepieciešams:

Ķirši – 400 g
Cukurs – 100 g
Banāns – 1 gab.
Ledus – 300 ml (iespējams arī vairāk)

Pagatavošana:

1. Noskalo ķiršus un attīri no kauliņiem
2. Blendera traukā liec ķiršus, banānu un cukuru
3. Samal viendabīgā masā
4. Pievieno nedaudz ledu, samal
5. Turpini pievienot ledu, līdz izveidojusies sorbertam līdzīga, nedaudz bieza ledus masa
6. Liec saldētavā, vai pasniedz uzreiz

Aikāgaršo padoms!

Šīs ir ļoti atsvaidzinošs, viegls un gards deserts, bet uzmanies un nesteidzies ēdot, jo tas ir ļoti auksts. Izmēģini pagatavot arī citus ledus desertus izmantojot dažādus augļus vai ogas.

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *