Sastāvdaļas

500g kartupeļi

1 liels sīpols

2-3 ķiploka daiviņas

350 g šķinķis

8 olas

2-3 ēd.k. olīveļļas

1-2 jalapeno pipari

pētersīļi vai citi zaļumi

sāls, pipari

kar

Pagatavošana

1. Uzkarsē pannu, ielej olīveļļu un liek kartupeļus šķēlēs cepties. Maisot 5-7 min apcep.

kartu

2. Pievieno sagriezu sīpolu, sasmalcinātu ķiploku, jalapeno piparus un turpina cept 10 min laiku pa laikam apmaisot.

kartue

3. Pievieno šķinķi un cep vēl 5 min. Jāskatās vai šķinķis nav pārāk sāļš, tad nevajadzētu pievienot papildus sāli.

kartupe

4. Noņem no plīts un ļauj 5 min atdzist. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 gradiem.

5. Sakuļ olas ar pipariem.

kartupeli

6. Pievieno olas kartupeļiem.

kartupel

7. Liek visu cepeškrāsnī uz 18-20 min, ja panna ir liela – 30-35 min

4. Pirms pasniegšanas apkaisa ar petersīļiem vai koriandru.

Labu apetīti!

Bilžu avots: laylita.com