Kādā rudenīgā vakarā mia.lv lasītājas devās uz mājīgo Labas garšas darbnīcu, lai atklātu šokolādes un trifeļu noslēpumus. Tā nu CAPS! saimnieces Ilzes vadībā noskaidrojām, ka lai izdotos vienas kārtīgas trifeles, jāsāk darboties jau veselas 3 dienas iepriekš! Uzzinājām, kā pagatavot ābolu, dzērveņu, pīlādžu un citas trifeles un jau sākām kalt plānus, ar kādām sukādēm gatavosim konfektes Ziemassvētku dāvanām. Protams, tika liktas lietā arī savas rokas un apgleznotas veselas šokolādes tāfelītes, trifeles mērcētas temperētā šokolādē un izgreznotas pēc sirds patikas, kā arī nobaudīts jau gatavais CAPS! roku darbs. Viens garšīgs vakars! Ieskaties galerijā!

Andra Ābrāma,

Foto: Krista Miltiņa