Dienas stāsts / 16. novembris, 2013

Izbaudi svētku maltīti restorānā Boulevard 33

unnamed

Atzīmējot Latvijas valsts svētkus viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke visu novembra mēnesi viesus aicina uz svinīgām svētku vakariņām, kuru laikā piedāvās nobaudīt 4-kārtu ēdienkarti ar dzērienu un kafiju vai tēju pie deserta.

– Pašu gatavoti ravioli  ar krāsnī cepta ķirbja pildījumu un meža ķiploku mērci

vai

– Topinambūru krēmzupa ar kūpinātu lasi

***

– Krāsnī cepta pīle ar sarkanvīnā sutinātiem kāpostiem, seleriju biezeni, kartupeļu/kāļu/ābolu sacepumu (au gratin),brūkleņu mērci

vai

– Karpas timbale ar vēžu astītēm, orzotto (grūbu risoto) un biešu putām

***

– Zaļo ābolu parfē, cepts krāsnī, olbaltumu bezē putās ar sabayona mērci

Svētki ir jāatzīmē! Gaidām Tevi ciemos!

http://www.operahotel.lv/lv/Restorans

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *