Pagatavošana laiks: 30 min

Porcija: 4 cilvēkiem

Grildarzenu pica

Nepieciešams

  • Saldēta picas pamatne Rimi 1 paciņa (2 gab.)

  • Tomātu mērce Selection by Rimi – 4 ēdamk.

  • Grilpaprika Rimi – 1 gab.

  • Sarkanais sīpols – 1 gab.

  • Grilkukurūza Rimi – 50g

  • Fetas siers I love Eco – 150g

Papildus

  • Olīveļļa marinēšanai

  • Rukola – 1 sauja

  • Melnās olīvas – 1 sauja

Pagatavošana

  1. Sakarsē grila restes

  2. Papriku sagriez uz pusi, bet pārējos grila dārzeņus lielos gabalos

  3. Aplej ar 2-3 ēdamk. olīveļļas, pēc izvēles pievieno arī zaļumus, ķiploku, sāli un piparus
  4. Uz grila restēm apcep dārzeņus uz sagriez mazākos gabalos
  5. Liec uz grila picas pamatnes un apcep no vienas puses
  6. Apceptai pusei klāj pa virsu tomātu mērci, grila dārzeņus un pārkaisi ar sieru
  7. Liec picu uz grila ar vāku.
  8. Ja tam nav vāka, apklāj picas ar foliju, lai siers un dārzeņi sasiltu.
  9. Dekorē ar rukolu, olīvām vai citiem zaļumiem pēc izvēles.

Aikāgaršo padoms!

Picas sastāvdaļas vari mainīt, pievienojot arī citus dārzeņus, dažādas gaļas vai jūras veltes. Pamēģini arī fetas siera vietā izmantot citus sierus, kā mocarella vai holandes sieru.