Sastāvdaļas:

400g marinētas biešu skaidiņas

1l kefīrs

5-10 redīsi

Svaigs gurķis

Marinēti ķiršu tomātiņi

1-2 ēdamkarotes etiķa

Sāls pēc garšas

Cieti vārīta ola

Pagatavošana:

Liekam bļodiņā bietes, uz rupjās rīves pierīvējam gurķi un redīsus. Visu pārlejam ar kefīru un samaisām. Pievienojam marinētos tomātiņus, cik nu sirds kāro, un ja ir vēlme, varam pieliet arī nedaudz pašas marinādes. Tad pievienojam mazliet sāls un etiķi pēc garšas, lai zupiņa būtu mazliet pikantāka. Pasniedz ar smalki sakapātu olu. Protams, jaunu riteni neesam izdomājušas, taču marinētie ķiršu tomātiņi zupu padara daudz krāšņāku, atsvaidzinošāku un pikantāku. Labu apetīti, dāmas!

aukstā_zupa