Receptes / 9. jūnijs, 2015

Aukstā zupa ar marinētiem tomātiņiem

Vecā labā klasiskā aukstā zupa ar mazu pikantērijas piešprici. Ķiršu tomātiņi izglābs, ja ne pasauli, tad vasaras ēdienkarti noteikti!

Sastāvdaļas:

400g marinētas biešu skaidiņas

1l kefīrs

5-10 redīsi

Svaigs gurķis

Marinēti ķiršu tomātiņi

1-2 ēdamkarotes etiķa

Sāls pēc garšas

Cieti vārīta ola

Pagatavošana:

Liekam bļodiņā bietes, uz rupjās rīves pierīvējam gurķi un redīsus. Visu pārlejam ar kefīru un samaisām. Pievienojam marinētos tomātiņus, cik nu sirds kāro, un ja ir vēlme, varam pieliet arī nedaudz pašas marinādes. Tad pievienojam mazliet sāls un etiķi pēc garšas, lai zupiņa būtu mazliet pikantāka. Pasniedz ar smalki sakapātu olu. Protams, jaunu riteni neesam izdomājušas, taču marinētie ķiršu tomātiņi zupu padara daudz krāšņāku, atsvaidzinošāku un pikantāku. Labu apetīti, dāmas!

aukstā_zupa

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *