Receptes / 13. septembris, 2014

Ar pilnpienu pildīti šokolādes cepumi

Mājās gatavota šokolādes mīkla, pilnpiena pildījums. Pasniedz ar vaniļas saldējumu.

Chocolate-dulce-de-leche-empanadas

Nepieciešams

Mīkla

3 glāzes miltu (universālie)
¾ tase kakao pulveris, nesaldināts
¼ ½ glāze cukura
Šķipsniņa sāls
1 tējkarote kanēļa pulveris
226grami sviesta
2 olas
4-6 ēdamkarotes ūdens, piena vai kafijas

Pildījums

1 bundža vārīta pilnpiena
1 ola (apsmērēšanai)
¼ glāze brūnā cukura (apkaisīšanai)

Pagatavošana

1. Sastāvdaļas – milti, cukurs, kakao pulveris, kanēļa pulveri un sāli labi samaisa.

2. Pievieno sviestu un sajauc visu

3. Pievieno olas un 4 ēdamkarotes ūdens / piena / kafiju, samaisa līdz izveidojas clumpy mīklas formas

4. Pievieno olas un 4 ēdamkarotes ūdens / piena / kafiju, samaisa līdz izveidojas mīklas forma. Ja nepieciešams, pievieno vēl 1 karoti šķidruma. Visu kārtīgi izmīca.

5. Veido 2 bumbiņas un liek ledusskapī uz 30 min

6. Uz virsmas uzkaisa miltus un izrullē mīklu, taisa formas.

7.  Izveidotās formas vidū uzliek karoti pilnpiena un maigi ar pirkstiem savieno malas. Var izmantot dakšu cepuma maliņu iedobju veidošanai.

8. Apsmērē ar olu un uzkaisa brūno cukuru

9. Cep 190 grādos 15-20 min

10. Pasniedz siltus ar saldējumu vai saldētu jogurtu. Var apkaisīt ar kanēli

Dulce-de-leche-chocolate-empanadas

Labu apetīti!

 

 

Pastāsti draugiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *